ParkFlyRent met PR-abonnement

Vanaf heden verzorgt PR-abonnement de PR-activiteiten voor ParkFlyRent. ParkFlyRent is de deelauto service van dit moment en draagt er zorg voor dat reizigers hun auto gratis bij Schiphol kunnen parkeren. Ondertussen kunnen medereizigers deze auto’s tegen een eerlijke, lage prijs huren.Verhuurders delen mee in de huuropbrengsten. “ParkFlyRent wint als deelauto service snel aan terrein, maar […]

100 jaar Schiphol

Dit jaar, 19 september 2016 om precies te zijn, is het honderd jaar geleden dat het eerste vliegtuig landde op een drooggemalen, drassig stukje grond in de Haarlemmermeer. Een stukje grond dat later bekend zou worden als Schiphol. Die plek markeert een bijzondere geschiedenis.

Auto huren op vakantie?

Yes! Eindelijk in Spanje: lekker toeren door het land. Maar eenmaal aangekomen op het vliegveld blijkt het huren van een auto niet altijd even eenvoudig, en lopen de kosten al snel aardig hoog op. Ondanks dat het al bijna zomer is, kunnen vakantiegangers nog steeds besparen.

First Class met Emirates

De First Class passagiers van Emirates kunnen vanaf nu uitkijken naar de introductie van de Dom Pérignon Vintage 2005 en de Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 op verschillende routes van en naar Dubai.

Emirates in Nederland

De populariteit van Emirates blijft groeien onder de Nederlandse vakantieganger en zakenreiziger: inmiddels is er keuze uit twee dagelijkse vluchten van Amsterdam naar Dubai.

Park, Sleep & Cruise

Ook bij veel cruisehavens parkeert u goedkoop in de buurt van de haven en wordt u daarna op tijd en comfortabel met een transfer naar de haven gebracht. De retourtransfer is ook inclusief. Zoals ook bij luchthavens is ook bij de cruisehavens dankzij de vooruitboeking de parkeerplaats voor u gereserveerd en hoeft u niet meer op zoek te gaan naar een passende parkeerplaats.

Park, Sleep & Fly

U komt de dag voor vertrek met de auto aan en u kunt genieten van een diner of van wellness-faciliteiten in het hotel. De volgende dag na het ontbijt gaat u uitgeslapen met de transfer naar de luchthaventerminal.

iParking Schiphol

Op reis gaan was nog nooit zo gemakkelijk; je rijdt in je eigen auto naar Schiphol met alle bagage, je stapt uit bij de betreffende vertrekhal, je geeft je sleutels aan de chauffeur van iParking en je checkt in. Dat is alles. Je hoeft alleen nog te genieten van je vakantie!