Park, Sleep & Cruise


Ook bij veel cruisehavens parkeert u goedkoop in de buurt van de haven en wordt u daarna op tijd en comfortabel met een transfer naar de haven gebracht. De retourtransfer is ook inclusief. Zoals ook bij luchthavens is ook bij de cruisehavens dankzij de vooruitboeking de parkeerplaats voor u gereserveerd en hoeft u niet meer op zoek te gaan naar een passende parkeerplaats.

Bovendien kunt u gebruik maken van een overnachting in een hotel in de buurt van de cruisehaven. De afhandeling is hetzelfde zoals bij luchthavens: u komt een dag voor vertrek met de auto aan, kunt genieten van een diner, stadswandeling of van wellness-faciliteiten in het hotel.

park sleep cruise

Na het ontbijt gaat u de volgende dag uitgeslapen met de transfer naar de haven. De auto blijft veilig tijdens uw vakantie op de parkeerplaats van het hotel staan. Na terugkomst van uw cruisevakantie wordt u weer bij de haven opgehaald en naar uw auto gebracht. Dankzij de goede ligging van de hotels kan een hotelovernachting heel goed met een stedentrip worden gecombineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *