First Class met Emirates

emirates_vluchten

De First Class passagiers van Emirates kunnen vanaf nu uitkijken naar de introductie van de Dom Pérignon Vintage 2005 en de Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 op verschillende routes van en naar Dubai. Emirates is de grootste wereldwijde partner van Dom Pérignon en introduceert voor het eerst ook een bijpassend menu dat ontwikkeld is door een team van culinaire experts samen met Pascal Tingaud, Chef de Cuisine bij Dom Pérignon en chef-kok met twee Michelin sterren.

Exclusieve wijnen
Dom Pérignon Vintage 2005 is de huidige vintage van Dom Pérignon. Vanwege de beperkte productie en het bijzondere karakter van de oogst, wordt de afname van de wijn zorgvuldig geselecteerd. De wijn heeft een sterk en krachtig karakter en de intrigerende kruidige, bloemrijke afdronk blijft in elke slok aanwezig. Als grootste wereldwijde partner zal Emirates deze uitzonderlijke wijn gaan schenken voor de First Class passagiers. Daarbij zal Emirates ook de Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 aanbieden op een aantal routes in de First Class. De creatie van deze rosé was een echte uitdaging dankzij extreme weersomstandigheden. Maar dit resulteerde in een legendarische rosé die zacht en kruidig is van smaak met een unieke intensiteit.
First Class bij Emirates
Voor de allereerste keer introduceert Emirates een bijpassend menu, bestaande uit zes canapés, die zorgvuldig ontwikkeld zijn om de smaakbeleving van de Dom Pérignon Vintage Rose 2003 aan te vullen en te versterken. First Class passagiers op vluchten van en naar Dubai kunnen canapés verwachten zoals gedroogde eend met saffraan en gepocheerde perzik, een walnoot baguette met Perzische fetakaas, verse vijgen en truffelhoning en tonijn in een jasje van gemengde sesam met wasabi-mayonaise. Voor deze gastronomische gerechten worden de beste producten gebruikt om de algehele diner-ervaring naar een hoger niveau te brengen.

“Tegenwoordig wordt een bijpassend wijnarrangement verwacht bij een fine dining ervaring. Dom Pérignon streeft er net als Emirates naar om de diner ervaring tot leven te brengen en de zeldzaamheid en rijkheid van de producten te benadrukken”, aldus Joost Heymeijer, Senior Vice President Catering bij Emirates. “We hebben er hard aan gewerkt om een perfecte culinaire combinatie te ontwikkelen samen met de exclusieve Dom Pérignon Vintage Rosé 2003. De nadruk ligt met name op het ontwikkelen van een unieke ervaring aan boord die onze klanten zullen waarderen en hopelijk tegemoetkomen aan de hoge standaarden die ze van Emirates verwachten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *