ParkFlyRent met PR-abonnement

ParkFlyRent Schiphol

ParkFlyRent brengt PR-activiteiten onder bij PR-abonnement

Vanaf heden verzorgt PR-abonnement de PR-activiteiten voor ParkFlyRent. ParkFlyRent is de deelauto service van dit moment en draagt er zorg voor dat reizigers hun auto gratis bij Schiphol kunnen parkeren. Ondertussen kunnen medereizigers deze auto’s tegen een eerlijke, lage prijs huren.Verhuurders delen mee in de huuropbrengsten.

“ParkFlyRent wint als deelauto service snel aan terrein, maar er zit nog veel meer in”, aldus Jochem de Boer, Chief Marketing Officer bij ParkFlyRent. “ParkFlyRent is ontstaan vanuit de frustratie dat gedurende de vakantie de parkeer- of huurkosten voor je auto vaak hoger zijn dan de kosten die je daadwerkelijk spendeert aan je vliegticket of accommodatie. Door je auto’s gedurende je vakantie te delen met medereizigers kunnen we samen, op een eenvoudige manier mobiliteit duurzamer maken. Het verhaal rondom ParkFlyRent en deze filosofie willen wij meer lading en bekendheid geven om er zo meer mensen kennis mee te laten maken.”

Casper Van Diemen, directeur PR-abonnement: “Wij zijn ontzettend enthousiast om voor ParkFlyRent aan de slag te gaan. ParkFlyRent is een bloeiend bedrijf dat vernieuwend is en middenin de maatschappij en markt staat. Het delen van auto’s is gebaseerd op principes als duurzaamheid en onderdeel van de sterk ontwikkelende deeleconomie. Het verhaal rondom ParkFlyRent en hun filosofie mag verteld worden en daar dragen wij graag aan bij. “

ParkFlyRent

ParkFlyRent biedt gratis parkeerplekken bij Schiphol & verhuurt deelauto’s en wil zo in samenwerking met reizigers mobiliteit duurzamer maken door stilstaande capaciteit beter te benutten. ParkFlyRent is centraal gevestigd nabij Schiphol Airport en de kruisende snelwegen. Ze bieden hun klanten een haal- en breng service naar de luchthaven met privéchauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *